ThirsT |Thomas Lathouwers

www.thirst.be

“Bar Modular is een echte voorloper”

Thomas Lathouwers is de bezieler van ThirsT. Dat is een totaalconcept waarbij de focus ligt op betere bars. ThirsT wordt vandaag vooral ingezet op bedrijfsrecepties en -feesten, maar ook op tuinfeesten en huwelijken. Thomas is sinds jaar en dag trouwe klant van Bar Modular. En daar heeft hij zo z’n redenen voor.

Meer dan dorst lessen

Thomas werkte tijdens zijn studies als barman en kwam daarna via tussenstops in Parijs en Madrid terecht in Brazilië. Daar werkte hij als hotelmanager, en ontdekte de typische Braziliaanse cocktailbars met à la minute bereide cocktails. “Toen ik terugkwam in België, miste ik dat gevoel”, herinnert Thomas zich. “Die sensatie, gecombineerd met vakmanschap en passie voor cocktails wou ik met ThirsT hier brengen.” Vandaag gaat ThirsT een stap verder, met onder andere thee- en koffiebars, wijn- en champagnebars. “Telkens met een kwaliteitsvolle beleving, topproducten en getraind personeel.”

Modulair heeft alleen maar voordelen

“Wij bouwen voor elk type event modulaire bars, en gebruiken daarvoor de componenten van Bar Modular”, weet Thomas. “Vandaag zijn we aan het denken om ook catering aan te bieden. Onze bars hebben dus ook al gediend als foodstand.”

“Toen we pas begonnen, was ik op zoek naar een goede aanbieder. Via het internet kwam ik tot de ontdekking dat er achter onze hoek een goede verdeler was: Bar Modular, toen nog Toogpunt”, vertelt Thomas. “Het eerste contact was zeer aangenaam. Je merkt dat het vakspecialisten zijn die meedenken, flexibel zijn en op een menselijke manier met hun klanten omgaan. Dat vind ik wel belangrijk.”

“Bar Modular is een echte voorloper in modulaire bars”, vindt Thomas. “Ze hebben hun naam dus goed gekozen. Het voordeel van het modulaire spreekt voor zich: met de componenten kun je alle richtingen uit. Maar er is meer, want we kunnen met heel wat meters bar op pad, zonder dat het veel plaats inneemt.”

“We hebben de componenten van Bar Modular al enkele jaren”, besluit Thomas. “We kunnen dus wel zeggen dat ze lang meegaan. Ze worden zeer intensief gebruikt – daarom hebben we ze al eens opnieuw laten poederlakken. Maar ze staan nog steeds te pronken op onze events.”

Bent u ook overtuigd? Informeer naar de vele mogelijkheden.

Deze website is ontwikkeld met de steun van

Pin It on Pinterest

Share This