Event Particulier |Henri Bolsius

www.eventparticulier.com

“Bij Bar Modular vinden we topproducten”

Henri Bolsius is General Manager bij Event Particulier. Bij het beheer van hun locaties staat zijn team garant voor succesvolle realisaties in verschillende locaties waar ze soms exclusief werken of soms enkel de commercialisatie voor hun rekening nemen. Daarnaast is Event Particulier actief ter plaatse bij particulieren en bedrijven. Henri legt uit waarom het concept van Bar Modular hem zo aanspreekt.

Totaaloplossing

“Onze activiteit is het runnen van unieke locaties. We bieden een totaaloplossing voor onze klanten”, weet Henri. “In Le Domaine de Graux in Tournai, L’Opale Corner in de hippodroom van Le Touquet-Paris-Plage en de orangerie van de poloclub in Chantilly. Of op een andere locatie. Hoe dan ook, we verzorgen alles. Meestal met een andere mix van onderaannemers, omdat we voor elke klant een unieke totaaloplossing willen bieden.” Event Particulier werkt op drie verschillende segmenten: bedrijfsevenementen zoals productpresentaties en recepties, privé-evenementen zoals huwelijken en verjaardagen, en fototentoonstellingen.

Afgestemd op alle situaties

“Omdat we verschillende types van events organiseren, was het voor ons belangrijk om een aanpasbare en verplaatsbare bar te hebben. En dan nog liefst op maat. En met Bar Modular hebben we de perfecte partner gevonden”, stelt Henri. “Het standaardgamma overtuigde ons door de kwaliteit, toch kwamen de producten niet helemaal overeen met onze wensen. We zijn dan met hen aan tafel gaan zitten, en Bar Modular heeft een topproduct op maat gerealiseerd, verplaatsbaar via wielen en aangepast in hoogte.”

“Wij zetten deze bar wekelijks in, telkens in een andere constellatie”, weet Henri. “Verschillende kleuren en vormen, dat is de flexibiliteit die we zoeken voor onze variatie aan events. Bovendien kunnen we de bar snel inpakken, vlot inladen en op een andere locatie installeren.”

“Ik ben heel tevreden over de aanpak en de service van Bar Modular”, stelt Henri. “Achteraf zijn er nog enkele wijzigingen gebeurd aan onze bar. Dat hebben de technici van Bar Modular zonder enige discussie – en zonder bijkomende facturen – gedaan. En dat terwijl ze telkens een afstand van 150 kilometer moesten overbruggen. Ik kan alleen maar heel tevreden zijn.”

Bent u ook overtuigd? Informeer naar de vele mogelijkheden.

Deze website is ontwikkeld met de steun van

Pin It on Pinterest

Share This