Liquid Bars |Stuart Knight

www.liquidbars.com

“Een handig en flexibel concept, én een aangename samenwerking”

Liquid Bars verhuurt eventmeubilair en biedt professionele barservices aan voor elk type event. Het bedrijf – gelegen in Northampton in het Verenigd Koninkrijk – is vooral succesvol dankzij een uitgebreid productaanbod en flexibele oplossingen. “En daarin speelt Bar Modular een belangrijke rol”, vertelt Stuart Knight, Managing Partner bij Liquid Bars.

Alles is mogelijk

“In opdracht van onze klanten zorgen wij voor de juiste omkadering tijdens events”, vertelt Stuart. “Mensen huren meubilair, waaronder bars, of doen beroep op ons en onze bartenders voor het volledige pakket: een bemande bar en de juiste drankjes.” Liquid Bars richt zich op bedrijven én particulieren. “Telkens met heel wat verschillende types van bars, en veel extra services. Dat is nog altijd onze grootste USP”, weet Stuart, die twee mensen fulltime tewerkstelt en zo’n 40 mensen occasioneel inzet tijdens events.

Bar Modular: flexibel en degelijk

“Ik denk dat Bar Modular mij in eerste instantie heeft gecontacteerd”, probeert Stuart zich te herinneren. “Voor die proactieve aanpak was ik al direct te vinden. Ik had interesse in hun aanbod, en de rest is geschiedenis.”

Stuart investeerde eind 2016 in verschillende modules. “In vergelijking met wat we hier in het Verenigd Koninkrijk vinden, is er veel meer flexibiliteit bij Bar Modular”, weet Stuart. “De frontpanelen verwisselen en de vorm en grootte van de bars aanpassen, zijn interessante mogelijkheden van Bar Modular. Het is bovendien ook een heel fijn en handig concept. De bars zijn goed afgewerkt, doordacht en nemen amper plaats in bij het transporteren.”

De prijs is voor Stuart ondergeschikt aan kwaliteit en ondersteuning. “Waarmee ik niet wil zeggen dat Bar Modular peperduur is. Alleen krijg je er wel waarvoor je betaalt. En net dat ietsje meer. De aangename contacten en het sterk concept met producten die perfect aansluiten bij onze business zijn een goede basis voor een duurzame samenwerking.”

Bent u ook overtuigd? Informeer naar de vele mogelijkheden.

Deze website is ontwikkeld met de steun van

Pin It on Pinterest

Share This